Kommunebarometeret

Logg inn

For å lese analysene i sin helhet trenger din virksomhet et eget abonnement på Kommunebarometeret..

Startside / Namdalseid

Namdalseid

Last ned filer for Namdalseid
  • 347 / 428
  • +58 plasser

Kort analyse

Namdalseid havner på en 347. plass i Kommunebarometeret 2017 fra Kommunal Rapport. Da har vi korrigert plasseringen med hensyn til økonomiske rammebetingelser. Kommunen havner ganske langt nede på totaltabellen. Ser vi bare på nøkkeltallene og ignorerer økonomiske forutsetninger, er kommunen på en 305. plass.Nøkkeltallene er samlet sett en del svakere enn normalen i Kommune-Norge.

Namdalseid er helt i toppsjiktet innen pleie og omsorg.. Kommunen har ingen andre plasseringer på Topp 100-lista i de ulike sektorene.

Kommunen har sine svakeste plasseringer innen økonomi (391. plass), grunnskole (376. plass) og miljø og ressurser (341. plass).

Kommunal Rapport gjør noen endringer i metoden hvert år. Nye og bedre nøkkeltall kommer til, mens andre fjernes. Dette påvirker kommunen. Det er i tillegg viktig å huske at mange ting ikke blir målt. En god plassering et enkelt år kan skyldes tilfeldigheter - på samme måte som en dårlig plassering. Likevel: I hovedsak vil kommuner som ligger langt nede på en tabell, som regel ha en del å lære av kommunene som er i toppen av den samme tabellen.

Les hele analysen

Kategorier

Kommunene som topper tabellen

Sammenlikn med

Sjekk en annen kommune

Filter/Lenker

Sammenlikn med